2018-05-24 05:51:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Ma képes problémáit eltúlozni

Napi horoszkóp május 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold az ön hetedik sorsterületéről egy csodálatos királyi trigont alkot a Nappal és a Marssal - ez rengeteg energiával látja el, hogy rendezni tudja kapcsolatait szeretteivel. Kellő magabiztossággal és tetterővel rendelkezik, így ez azt ígéri, hogy minden az szája íze szerint fog alakulni. Szinte ég a vágytól, hogy szeretettet adjon és kapjon.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Merkúr kellemes fényszöget alkot a Plútóval, mindez arra biztatja önt, hogy birkózzon meg azokkal a kihívásokkal, amelyek az üzleti lehetőségeiben rejlenek. Igen komoly és fajsúlyos eszmecseréket folytat barátaival. Találkozhat ma valakivel aki nézeteit befolyásolja és komoly gondolkodásra készteti.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma nem igazán szeretné praktikus dolgokra fecsérelni drága idejét, sokkal fogékonyabb mások hangulatára, remek alkalom bensőséges eszmecserékre. Gondolatai kissé fegyelmezetlenné válnak és a gyakorlati kérdések hidegen hagyják.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében most egy kicsit romantikusabb hangulatba ringatja, szeretné a mai napot kedvesével tölteni, amire minden esély megvan. Békés lelkiállapotban van, könnyen szótért mindenkivel.\


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Nemcsak otthon a családtagjait, hanem tágabb értelemben az egész környezetét dirigálni akarja. Önnek ugyan kiváló pedagógiai érzeke van, de ezt ne most és ne a társánál alkalmazza.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ez a csodálatos nagy trigon, ami az égen elhelyezkedik, a Szűz jegy bevételi forrásait érinti. Remek időszak arra is, hogy örömét lelje sport- vagy más szórakoztató tevékenységben. Szexuális teljesítőképessége határozottan fokozódik e tranzit idején. Végezzen valamilyen fizikai munkát, de lehetőleg ne megerőltetőt.


Mérleg: IX. 23. - X. 
Kedves, szelíd, barátságos, optimista karaktere miatt általános szimpátiát élvez a munkahelyé. Ha lenne valamilyen hiányossága, azt intelligenciájával pótolja. Érzelmeire hangolódva képes lesz bárkinek támogatást nyújtani, vagy mástól elfogadni azt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma találkoznak a legellentétesebb vonásai, egyszerre tud vulkán-szerűen feltörni a vágya és az indulata. Majd ugyanakkor képes olyan szenvtelenül végignézni a másikon olyan hidegen, hogy abba pillanatok alá képes belefagyni a szó.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Jellemző lehet önre, hogy ma igazán elkötelezi magát a vallás felé. Az elméje ragyogóan működik. Képességei kiemelkedőek, de bölcsen és gyakorlatiasan kellene élnie velük. A nyilvánosság előtt álarcot visel, amely mögé csak keveseknek enged bepillantást.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma képes problémáit rögeszmésen eltúlozni, érzelmileg feszültté válik. Mindent, ami felkelti az érdeklődését, azt alaposan meg akarja vizsgálni, komoly kutató tehetség lakozik önben. Az energiája kiváló levezetése még valamilyen csapatjáték vagy vízi sport.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Gyakori vonása a konokság, meglehetősen szélsőségesen használja fel a Mars energiáit, ami az első sorsterületén érezteti a hatását. Az önben lakozó feszültség megakadályozza, hogy a szokásos életét élje, talán valamilyen nagyon megerőltető sport megfelelő levezetésül szolgálna.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ön nagyon odaadó és rokonszenves, és ma tanúbizonyságát is adja magas hőfokú érzelmeinek. Ugyanakkor most egy kicsit szorongósabb lehet, és ez nyomasztó légkört tud teremteni kapcsolataiban. Ön nagyszerű szakács és remek házigazda, és jól ért a házimunkához is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: